Παράδοση εισφοράς στον Πρόεδρο του Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών ΤΕΠΑΚ Σήμερα παραδώσαμε στον Πρόεδρο του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών του ΤΕΠΑΚ κ. Νικόλα Ιορδάνου το ποσό των 550 ευρώ που συγκεντρώθηκαν κατά την πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε με σκοπό την στήριξη του Σωματείου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμφοιτητές μας και όλο τον κόσμο που αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια για την ενίσχυση των οικονομικά ευάλωτων συμφοιτητών μας. Πάγια θέση της παράταξής μας είναι η καλλιέργεια αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των φοιτητών.

Η πρόσφατη μας πρωτοβουλία, δείχνει ότι ακόμη και σε δύσκολους καιρούς, σαν αυτούς που διανύουμε, οι φοιτητές δεν χάνουν ποτέ το θάρρος τους και συνεχίζουν να προσφέρουν ενεργά στην κοινωνία.

Ο κ. Ιορδάνου εξέφρασε θερμές ευχαριστίες και συνεχάρη την Φοιτητική Παράταξη Πρωτοπορία για την εξαιρετική και συγκινητική πρωτοβουλία. Ο Πρόεδρος του Σωματείου επισήμανε πως «Μαζεύτηκαν εισφορές από τους φοιτητές για τους φοιτητές και ενέργειες σαν κι αυτή, μας κάνουν περήφανους και την ίδια ώρα αισθανόμαστε ότι μέσω της ακαδημαϊκής μόρφωσης που προσφέρει το Πανεπιστήμιο μας, δημιουργούνται επιστήμονες και ταυτοχρόνως καλλιεργούνται ενσυνείδητοι άνθρωποι με αρχές και αξίες.»