ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα ακαδημαϊκών προγραμμάτων σπουδών σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Έχοντας ως έδρα του τη Λευκωσία,  αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα σε διεθνές εκπαιδευτικό κέντρο. Το Πανεπιστήμιο πλέον, φιλοξενεί περισσότερους από 12.000 φοιτητές, από όλο τον κόσμο, σε ένα πολυπολιτισμικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, το οποίο συμβάλει στη δημιουργική δραστηριότητα, την ανακάλυψη, τη μάθηση, και στην ανάπτυξη της προσωπικότητας γενικότερα, προωθώντας τη φιλία, τη συνεργασία και την κατανόηση.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας  έχει ως στόχο την αριστεία στην εκπαίδευση μέσω υψηλών προτύπων διδασκαλίας και συνεχούς βελτίωσης του ακαδημαϊκού του περιβάλλοντος. Αποστολή του είναι να προσφέρει στους φοιτητές του ένα υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, καθώς και την απαραίτητη στήριξη για την πραγμάτωση των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών τους στόχων. Σκοπός του, είναι η προώθηση της έρευνας και η παραγωγή γνώσης.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια στην Κύπρο με 20 κτήρια, με πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια και αμφιθέατρα, εστιατόρια και καφετέριες, γυμναστήριο και κινηματογράφο.

Η Φοιτητική Παράταξη Κυπρίων Πρωτοπορία Πανεπιστημίου Λευκωσίας ιδρύθηκε το 2007 και έχει αυτοδυναμία στην φοιτητική ένωση του πανεπιστημίου (Φ.Ε.ΠΑ.Λ.) αλλά και στα τμήματα.

Η συμβολή των εκπροσώπων της παράταξης μας έπαιξε σημαντικό ρόλο στον εκσυγχρονισμό του πανεπιστημίου αλλά και την αναβάθμιση των πτυχίων.

| Κάλεσμα Αντικατοχικής |

| Κάλεσμα Αντικατοχικής | Τούτη τη δύσκολη ώρα για την ιδιαίτερή μας πατρίδα, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα σ ’εμάς, [...]

Επικοινώνησε μαζί μας