ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ

Το Πανεπιστήμιο Frederick είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο με έδρα την Λευκωσία και άρχισε την λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 2007. Αποστολή του πανεπιστημίου είναι παροχή ευκαιριών μάθησης μέσω της διδασκαλίας και της έρευνας στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας, των γραμμάτων και των τεχνών, καθώς και η γενικότερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Στο πανεπιστήμιο λειτουργούν πέντε σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Οι συγκεκριμένες Σχολές και Τμήματα λειτουργούν και στο παράρτημα του Πανεπιστημίου στη Λεμεσό.

Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Πανεπιστημίου Φρέντερικ, επαναδραστηριοποιήθηκε τα τελευταία 2 χρόνια και έχει ως απώτερο σκοπό την εξασφάλιση ποιότητας και αναβάθμισης των πτυχίων και τον εκσυγχρονισμό του πανεπιστημίου μέσω των προτάσεων που καταθέτουν οι εκπρόσωποι μας σε σχολές και τμήματα.

| Κάλεσμα Αντικατοχικής |

| Κάλεσμα Αντικατοχικής | Τούτη τη δύσκολη ώρα για την ιδιαίτερή μας πατρίδα, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα σ ’εμάς, [...]

Επικοινώνησε μαζί μας