Ολοκλήρωση Διεργασιών Παγκύπριου Συνεδρίου ΦΠΚ Πρωτοπορία 2024

________________
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες του φετινού μας συνεδρίου, αφήνοντας πίσω μας μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, αλλά και επιτεύγματα. Η ΦΠΚ Πρωτοπορία συνεχίζει να εργάζεται δυναμικά και με όραμα για τη φοιτητική κοινότητα και ευρύτερα την κοινωνία.
Η ΦΠΚ Πρωτοπορία είναι και θα παραμείνει η φωνή των φοιτητών. Είναι γεγονός πως μέσω της σκληρής δουλειάς και των κόπων κάθε Πρωτοπόρου έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε την αυτοδυναμία στην ΠΟΦΕΝ για 4η συνεχόμενη εκλογική διαδικασία . 5476 φοιτητές μας έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης και διατήρησαν τη ΦΠΚ Πρωτοπορία πρώτη και αυτοδύναμη .
Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην απερχόμενη Εκτελεστική Επιτροπή και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο, κ. Δήμο Κουντούρη, για την αφοσίωση και το έργο τους.
Με το πέρας του συνεδρίου, έγινε η ανάληψη των καθηκόντων της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής, η οποία είναι έτοιμη να γράψει το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας μας.
Ως νέα εκτελεστική επιτροπή, οφείλουμε να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο την παράταξη μας , και να την παραδώσουμε στους επόμενους ενωμένη και ακόμη πιο ισχυρή.
Όλοι μαζί, μπορούμε μέσα από το έργο μας, να διατηρήσουμε και πάλι την Πρωτοπορία πρώτη στις συνειδήσεις των φοιτητών.