Συνάντηση με την Κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής.

Αρχικά, είχαμε συγχαρεί την κα. Φτιάκα Ελένη για την εκλογή της στην Κομητεία και ευχηθήκαμε μια παραγωγική και δημιουργική θητεία.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα παρακάτω:

>Εκ περιτροπής Διδασκαλία

– Συζητήσαμε για τα κρούσματα που βρέθηκαν σε τρία από τα τμήματα της σχολής μας και την απόφαση των τμημάτων να κλείσουν για περίοδο δεκατεσσάρων ημερών. Η απόφαση αυτή πάρθηκε προληπτικά με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας όλων μας.

>Law Clinic

– Για το τμήμα νομικής συζητήσαμε τη δημιουργία Law Clinic όπου φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να εργάζονται και να προσφέρουν νομικές συμβουλές σε άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

>News Room

– Γαι το τμήμα Δημοσιογραφίας προτείναμε τον εκσυγχρονισμό του News Room και την ένταξη μαθημάτων πρακτικού περιεχομένου, ώστε οι φοιτητές να έρχονται σε περισσότερη τριβή με το αντικείμενο σπουδών τους.

>Αναγνώριση πτυχίου Επιστημών της Αγωγής από την Εκπαιδευτική Υπηρεσία.

Προτείναμε να προσφερθεί ξένη γλώσσα σε δύο επίπεδα, όπως προβλέπεται από την Εκπαιδευτική Υπηρεσία, (Γαλλικά, Αγγλικά, Γερμανικά) κατά το θερινό εξάμηνο ώστε οι φοιτητές που δεν το έχουν επιλέξει μέχρι στιγμής να έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν.

#προπορευόμαστε