👉 Συνάντηση με Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Ελλάδος, κ. Αλεξοπούλου Χριστίνα

Ως Φ.Π.Κ Πρωτοπορία το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσουμε μια σειρά συναντήσεων με αρμόδιους φορείς σε Κύπρο και Ελλάδα για να μεταφέρουμε τα προβλήματα και τις ανησυχίες των φοιτητών στους χώρους σπουδών τους, αλλά και για να συζητήσουμε τους στόχους και το όραμα μας για εκσυγχρονισμό και βελτίωση της φοιτητικής κοινότητας.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Δευτέρα 11.09, συνάντηση μελών της παράταξης μας με την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Αλεξοπούλου Χριστίνα. Στη συνάντηση συζητήθηκαν στοχευόμενα θέματα που απασχολούν τους φοιτητές στους χώρους σπουδών της Ελληνικής επικράτειας.

Σε μία συζήτηση εφ όλης της ύλης, συζητήθηκε η μείωση στα κόμιστρα λεωφορείων και λοιπών συγκοινωνιών και η έκδοση φοιτητικής εκπτωτικής κάρτας συγκεκριμένων δρομολογίων.

Επιπρόσθετα συζητήθηκε το ζήτημα των κρατικών αερολιμένων σε Πάτρα και Ιωάννινα, και μεταφέραμε το αίτημα μας για ναύλωση αεροδρομίων κατά τις περιόδους επιστροφής των Κύπριων Φοιτητών ( Χριστούγεννα – Πάσχα – Λήξη εξεταστικής κατά την Εαρινή Περίοδο – Έναρξη Ακαδημαϊκής Χρονιάς).

Η υφυπουργός μας διαβεβαίωσε πως θα λάβει υπόψη τα αιτήματα μας και θα προχωρήσει σε μια σειρά ενεργειών για εξεύρεση λυσης.