Οι φοιτητές επέλεξαν τον εκσυγχρονισμό της ΕΦΕΚΘ
____________________________
Η Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 θα γραφτεί σαν μια από τις σημαντικότερες ημέρες της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Θεσσαλονίκης, (ΕΦΕΚΘ) και θα αποτελεί μέρα ορόσημο, καθώς η Φοιτητική Ένωση εκσυγχρονίστηκε μέσω της ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗΣ των καταστατικών αλλαγών.
Ως Εκτελεστική Επιτροπή της Φοιτητικής Παράταξης Κυπρίων Πρωτοπορία, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Τοπική Επιτροπή Φ.Π.Κ Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης που κατάφερε μέσα από μέσα από διάλογο και εμπεριστατωμένα επιχειρήματα να πείσει τους φοιτητές πως ήρθε η ώρα η Φοιτητική Ένωση να εκσυγχρονιστεί, να αναβαθμιστεί, να καταρτίσει, και να δημιουργηθεί μια Φ.Ε από τους φοιτητές για τους φοιτητές.
Αποδείξαμε με αυτή την κίνηση πως οι νέοι της Κύπρου πολιτεύονται και δρουν για το συμφέρον των συνανθρώπων τους, και για να επιτύχουν βελτίωση των χωρών σπουδών τους και της ζωής τους.
Η Ε.Ε της ΦΠΚ Πρωτοπορία θα μελετήσει όλα τα καταστατικά των Φ.Ε και όπου χρειάζεται βελτιώση και αναβάθμιση θα το κάνει πράξη, γιατί είμαστε ΠΑΝΤΑ Πρωτοπόροι των καιρών μας, γιατί είμαστε ΠΑΝΤΑ στο πλευρό των φοιτητών, με στόχο την αναβάθμιση όλων των χωρών σπουδών.
Με το τέλος της Γενικής Συνέλευσης της Θεσσαλονίκης κλείνει ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά για την παράταξή μας, μια χρονιά όπου έχουμε πραγματοποιήσαμε πάμπολλες δράσεις σε όλες τις Τοπικές Επιτροπές μας πάντα στο πλευρό των φοιτητών.
Το 2023 οι φοιτητές εμπιστεύθηκαν ξανά την ΦΠΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ σε όλους τους χώρους σπουδών!