| Καμπάνια Ευαισθητοποίησης για το Κυπριακό Πρόβλημα |

? Ως Φ.Π.Κ Πρωτοπορία, με αφορμή την μαύρη επέτειο της δεύτερης φάσης της Τουρκικής εισβολής στη Κύπρο, προχωρήσαμε στη δημιουργία καμπάνιας που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στο εξωτερικό για το Κυπριακό πρόβλημα ?? .

Πιο συγκεκριμένα, η παράταξη μας σε συνεργασία ? με τη φοιτητική νεολαία του EPP, European Democrat Students , στοχεύει στη καθιέρωση της παραπάνω ενέργειας αφού θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό οι Ευρωπαίοι φίλοι μας και ειδικότερα οι νέοι της Ευρώπης ?? να αντιληφθούν πλήρως τις διαστάσεις και την σκληρή πραγματικότητα του Κυπριακού προβλήματος.

Η καμπάνια περιελάμβανε την δημιουργία εικόνας, της ενωμένης Ευρώπης ?? με την μοιρασμένη μας Κύπρο (εικόνα που δημιουργήθηκε και δημοσιεύτηκε από το EDS το 1976), με τα σύνθηματα ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ και αγωνίζομαι και ΕΠΑΝΕΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ?? στις γλώσσες των χωρών του EPP. Η εικόνα στάλθηκε συνδυασμό με δελτίο τύπου για το Κυπριακό Πρόβλημα σε όλες τις Φοιτητικές Νεολαίες του EPP.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες ? στην Φοιτητική Νεολαία του Σαν Μαρίνο, GDC – Giovani Democratico Cristiani , που θα καταθέσει το θέμα στην βουλή των Αντιπροσώπων της χώρας.

Είναι καθήκον μας ως νέα γενιά αυτού του τόπου να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μια Κύπρο ελεύθερη και επανενωμένη, και πρωτοβουλίες ? όπως αυτή μόνο θετικό αντίκτυπο μπορούν να έχουν.

? ολόκληρο το δελτίο για το Κυπριακό Πρόβλημα:
https://s.qrfy.mobi/qttB0Ot

#fpk #eds #cyprusproblem