Οι φοιτητικές εκλογές έχουν ολοκληρωθεί για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022. Οι φοιτητές έθεσαν τα δικά τους αυστηρά κριτήρια, αξιολόγησαν τις επιλογές τους και ανέδειξαν ως πρώτη δύναμη την ΦΠΚ Πρωτοπορία.

Επέλεξαν να τους εκπροσωπούν, αυτοί που έχουν αποδείξει ότι το φοιτητικό κίνημα δεν είναι οι εκλογές, δεν είναι μια μόνιμη διαμαρτυρία και κούφια συνθήματα.

Στήριξαν αυτούς, που κατά την διάρκεια της πανδημίας και των δυσάρεστων καταστάσεων στάθηκαν δίπλα στον κάθε ένα φοιτητή και άκουσαν τα προβλήματα και τις ανησυχίες του με σκοπό την επίλυση τους.

Βγήκαν μπροστά με ουσιώδες τοποθετήσεις και προτάσεις που στόχο έχουν να εξελίξουν διαδικασίες που αφορούν τον φοιτητόκοσμο και τα πανεπιστήμια. Οι κυριότερες μας προτάσεις είναι η ενίσχυση της σχέσης κράτους-φοιτητή αλλά και η διασύνδεση των πτυχίων με την αγορά εργασίας.

Είναι με αίσθημα ευθύνης αλλά και περηφάνιας που ως ΦΠΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ λάβαμε το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν οι φοιτητές σε αυτές τις εκλογές, αναδεικνύοντας την Φοιτητική Παράταξη Κύπριων ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και πάλι πρώτη στις συνειδήσεις των φοιτητών και Αυτοδύναμη ξανά στην ΠΟΦΕΝ με αύξηση των ποσοστών μας σε 48%.

Ευχαριστούμε όλους τους φοιτητές και ιδιαίτερα αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους, Περήφανοι Πρωτοπόροι συνεχίζουμε, το οφείλουμε στον κάθε συμφοιτητή μας, το οφείλουμε στην πατρίδα μας.

Η Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον φοιτητή, το επιβάλει η ιστορία μας!

* του Σίμου Ιωακείμ, Πρόεδρος Ε.Ε Φ.Π.Κ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

23/6/2022